Skip to Content
50e Albert Heijn opent in Maasmechelen

50e Albert Heijn opent in Maasmechelen

Albert Heijn in M2 Shopping opent vandaag de deuren

  • Bijzonder ruime openingsuren
  • Een winkel met extra veel vers – in combinatie met Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service
  • 45 mensen aan het werk in deze winkel
  • 50e in België
Vandaag gaat Albert Heijn in M2 Shopping open. Met deze vestiging in Maasmechelen verstevigt Albert Heijn haar aanwezigheid in Limburg. Dat Albert Heijn in Maasmechelen heel wat fans telt, was de afgelopen tijd duidelijk te merken op sociale media. Ondernemers Eric en Heidi wisten in korte tijd al meer dan 650 fans uit de regio warm te krijgen. ‘Albert Heijn loves Maasmechelen’, is het motto van de ondernemers. Dat de liefde wederzijds is, staat nu al als een paal boven water.

“Nog voor de start hebben we een warm onthaal gekregen in Maasmechelen,” zeggen ondernemers Eric Vermesen en Heidi Loos. “Albert Heijn-fans uit de regio lieten luid en duidelijk horen: we kunnen niet wachten - laat die Hollandse prijzen, dat verrassende assortiment en die persoonlijke service maar komen. We zijn apetrots op deze winkel die uitpakt met extra veel vers. We gaan onze klanten niet alleen verwennen met een geweldig aanbod, maar ook met hele ruime openingsuren. Elke dag kan je van 8h tot 20h bij ons terecht. Alleen op zondag sluiten we om 18h ’s avonds.”

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “Albert Heijn houdt van Limburg. Limburg houdt van ons. Met deze winkel versterken we onze aanwezigheid in de regio en dat wilden we erg graag. Maasmechelen is voor ons een bijzondere opening. Deze winkel is onze 50e in België. Het is een mijlpaal in ons succesverhaal dat verder gaat: we willen uiteindelijk naar 100 winkels. We zijn dus druk bezig om de komende periode weer mooie winkels te openen.”

Ook Catia Spagnoletti, Manager van Shopping Center M2 is enthousiast. “De komst van Albert Heijn past bij onze ambities. De winkel wordt de nieuwe motor van M2 Shopping. Naast nieuwe winkels en nieuwe ervaringen is Albert Heijn een extra reden om naar ons te komen.”

Albert Heijn in Maasmechelen pakt uit met ‘extra veel vers’. Albert Heijn staat voor lekkere, verse producten. Daarom bieden we in alle nieuwe winkels nog meer vers, gemak en voordeel aan.
Ook in Maasmechelen vind je een extra grote verswereld.  Dat rijke assortiment van verse producten vind je op verschillende plekken in de winkel: op de afdeling verse maaltijden en salades, op de groenten- en fruitafdeling, bij de bloemen en planten of in de bakkerij. In de winkel vind je ook een ruime keuze aan lekkers voor bij het ontbijt, de lunch of de borrel.

Albert Heijn Maasmechelen gaat niet alleen voor extra veel vers, maar ook voor ‘Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service’. Die service wordt voor rekening genomen door 45 medewerkers.

De ambitie van Albert Heijn België. Begin 2019 deelde Albert Heijn België mee om flink te willen groeien. Sinds vandaag staat de teller op 50. Ook in 2020 en daarna heeft Albert Heijn een mooie reeks winkelopeningen gepland. Zo willen we het mooie van Albert Heijn graag bereikbaar maken voor nog meer Vlamingen.

Albert Heijn Maasmechelen praktisch:

Adres: Albert Heijn Maasmechelen / M2 Shopping – Koninginnelaan 115 – bus 25
Openingstijden winkel:

  • Maandag-zaterdag: 8h-20h
  • Zondag: 8h –18h

AH bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

Lanceringsacties:

  • 12 februari: Gratis fles Freixenet bubbels bij besteding vanaf €50 (voor de 1000 eerste klanten)
  • 17 t.e.m. 23 februari: Win je aankopen terug – wedstrijd*.
  • 24 februari t.e.m. 8 maart: 1 minuut gratis winkelen – wedstrijd*.  

*De actievoorwaarden zijn te verkrijgen aan het onthaal van de winkel.

Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen