“ALBERT HEIJN AAN HUIS” LEVERT VOORTAAN BOODSCHAPPEN BIJ 1,4 MILJOEN HUISHOUDENS IN VLAANDEREN

“ALBERT HEIJN AAN HUIS” LEVERT VOORTAAN BOODSCHAPPEN BIJ 1,4 MILJOEN HUISHOUDENS IN VLAANDEREN

bij 1 op 2 Vlaamse huishoudens levert Albert Heijn met veel plezier aan huis

‘Albert Heijn Aan Huis’ -de thuisleverdienst van Albert Heijn- trekt naar West-Vlaanderen. Die uitbreiding is goed voor 600.000 extra huishoudens. In 87 extra postcodes in Oost- en West-Vlaanderen kunnen klanten vanaf vandaag boodschappen van Albert Heijn aan huis laten leveren. Tot dat nieuwe levergebied behoren: zo goed als alle kustgemeenten en de brede regio rond Roeselare, Brugge, Kortrijk, Oostende, Waregem, Lokeren en Sint-Niklaas. ‘Albert Heijn Aan Huis’ bedient dankzij deze uitbreiding zo’n 1,4 miljoen huishoudens in Vlaanderen. Of anders gezegd: bij 1 op 2 Vlaamse huishoudens levert Albert Heijn met veel plezier aan huis.

West-Vlaanderen is vruchtbare bodem voor Albert Heijn. Het verrassend assortiment en de Hollandse prijzen van Albert Heijn vallen in de smaak in Oost- en West-Vlaanderen. Om al onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, trekt de thuisleverdienst naar nieuwe postcodes. Na een succesvolle start in provincie Antwerpen en een uitbreiding naar Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en de Brusselse rand komt er een nieuwe regio bij: West-Vlaanderen. Die snelle groei is mede te danken aan het enthousiasme waarmee de thuisleverdienst onthaald wordt.

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België: “De Vlaming heeft niet alleen onze winkels, maar ook onze thuisleverdienst bijzonder warm omarmd. Wat onze klanten waarderen aan ‘Albert Heijn Aan Huis’ is de levering volgens afspraak, het mooie assortiment, de aantrekkelijke Bonus-aanbiedingen en de scherpe prijs voor de boodschappen én de levering. Nu we ook in West-Vlaanderen gaan leveren, komen we voortaan aan huis bij 1,4 miljoen huishoudens. Deze stap benadrukt onze ambitie: we willen Vlaanderen blauw kleuren.”

Een nieuw Home Shop Center in Roosendaal. Om de snelle groei op de online markt in België en Nederland mogelijk te maken, opent Albert Heijn op 16 november een achtste Home Shop Center (HSC) in Roosendaal. Het nieuwe HSC heeft een oppervlakte van 23.000 m2 en gaat 40.000 bestellingen per week verwerken voor klanten in België en Noord-Brabant (Nederland). Daarnaast blijft ook het HSC in Eindhoven Belgische bestellingen verwerken. Die worden geleverd aan de hubs in Turnhout, Boom en de nieuwe hub in Gent. Vanuit die hubs vertrekken bestelwagens richting klant.

Fans zitten bij Albert Heijn altijd als eersten aan de (bestel)knoppen. De afgelopen dagen verklapten we onze fans in de nieuwe postcodes dat we eraan komen - met een attentie er bovenop. Want een nieuwe stap in ons ‘Albert Heijn Aan Huis’ verhaal verdient altijd een heel klein feestje: alle nieuwe klanten krijgen 3x gratis levering.

Thuisleveringen praktisch:

  • Thuisleveringen kan je online bestellen op www.ah.be of via de AH-app. Die kan je gratis downloaden in de app store.
  • Een thuislevering kan voor een winkelmand vanaf €50.
  • De leverkost is €5. Als je gebruik maakt van de free delivery promo artikelen is er geen leverkost.
  • De prijzen online zijn dezelfde prijzen als in de winkel.
  • Het is mogelijk om 2 weken vooruit boodschappen te bestellen en tot één dag van tevoren je bestelling aan te passen.
  • De levertijd is op 30 minuten nauwkeurig, zo hoef je nooit lang te wachten op de bezorger.
  • 87 nieuwe postcodes komen er vandaag bij.
  • Het totaal aantal postcodes waar Albert Heijn Aan Huis komt, ligt in totaal op 169.
Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen