Skip to Content
'Albert Heijn Aan Huis' trekt naar Mechelen en de Rupelstreek met thuisleveringen

'Albert Heijn Aan Huis' trekt naar Mechelen en de Rupelstreek met thuisleveringen

En breidt het levergebied rond Antwerpen opnieuw uit

Woon je in Mechelen of de Rupelstreek? Dan kan je vanaf vandaag winkelen bij Albert Heijn. Albert Heijn gaat in 8 extra gemeenten in Vlaanderen boodschappen thuis leveren. Dat is mooi nieuws voor iedereen die in Mechelen, Boom, Rumst, Schelle, Niel, Merksem, Hoboken en Antwerpen-Zuid (postcode 2018) woont. Vanaf vandaag kan er besteld worden. Maandag worden de eerste boodschappen geleverd. In totaal kunnen nu 275.000 huishoudens boodschappen aan huis geleverd bestellen bij Albert Heijn voor €5. 

Je kan nu online bestellen bij Albert Heijn in 24 postcodes in Vlaanderen. Dat thuisleveringen een schot in de roos zijn, spreekt uit de cijfers. Al onze slots zitten elke dag vol. Precies om die reden voegen we er extra bezorgmomenten aan toe. Vanaf deze week kunnen alle klanten ook in de ochtend boodschappen laten leveren tussen 8h en 14h (op maandag, woensdag en vrijdag). Deze momenten komen bovenop de bestaande bezorgmomenten.

Mechelen en de Rupelstreek: eindelijk Albert Heijn. In september kondigden we de komst van de allereerste Albert Heijn XL aan in Mechelen. Die komt te zitten op de site van Malinas, het splinternieuwe duurzame retailpark in Mechelen dat nu in volle opbouw is. Die aankondiging deed het hart van heel wat fans in Mechelen en omstreken harder slaan.  

“Vandaag hebben we mooi nieuws voor onze fans in Mechelen en de Rupelstreek. Zij moeten niet langer wachten tot er een Albert Heijn-winkel in de buurt komt: wij leveren met plezier bij hen aan huis,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België die is opgegroeid in de Rupelstreek. “Mechelen is een bolwerk van fervente fans; dat weten we al jaren. Mechelen en de Rupelstreek stonden precies daarom erg hoog op onze lijst voor thuisleveringen. Ik ben er zeker van dat we vandaag heel wat mensen bijzonder blij gaan maken.”

Thuisleveren: dat doe je met sterke collega’s en fijne nieuwe partners. Het Home Shop Center van Albert Heijn in Eindhoven neemt de Vlaamse thuisleveringen voor rekening. Die worden geleverd aan de Belgische hub in Turnhout, uitgebaat door logistieke partner Cornelissen Groep. Vanuit Turnhout vertrekken bestelwagens richting klant.

Fans als eersten aan de (bestel)knoppen. We blijven het doen: onze fans mogen als eerste weten wat onze plannen zijn. Ook vandaag verklapten we onze fans in de extra gemeenten dat we eraan komen. Met een cadeautje er bovenop. Want een nieuwe stap in ons online verhaal verdient een heel klein feestje. 

Thuisleveringen praktisch

  • Thuisleveringen kan je online bestellen op www.ah.be of via de AH-app. Die kan je gratis downloaden in de app store.
  • Een thuislevering kan voor een winkelmand vanaf €50.
  • De leverkost is €5 - of maak gebruik van de free delivery promo artikelen: dan is er geen leverkost 
  • De prijzen online = prijzen in de winkel.
  • Mogelijk om 2 weken vooruit boodschappen te bestellen en tot één dag van te voren je bestelling aan te passen
  • De levertijd op 30 minuten nauwkeurig, zo hoef je nooit lang te wachten op de bezorger.
  • 8 nieuwe postcodes komen er vandaag bij: Mechelen, Boom, Rumst, Schelle, Niel, Merksem, Hoboken en Antwerpen-Zuid (postcode 2018)
  • 24 postcodes worden nu in totaal bediend: Borsbeek, Hove, Lint, Kontich, Wilrijk, Berchem, Hemiksem, Aartselaar, Mortsel, Edegem, Deurne, Borgerhout, Schoten, Schilde, Wommelgem, Wijnegem, Mechelen, Boom, Rumst, Schelle, Niel, Merksem, Hoboken en Antwerpen-Zuid (postcode 2018)

Om de lancering in de nieuwe postcodes in de kijker te zetten, pakken we opnieuw een huisgevel in. Deze keer in Mechelen, want daar wachten Albert Heijn-fans al heel lang op onze komst. 

Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen