Skip to Content

Albert Heijn brengt combi van scherpe prijzen, extra veel vers en een verrassend assortiment naar Sint-Pieters-Leeuw

Albert Heijn in Shopping Pajot opent vandaag de deuren

  • Een 50-tal mensen aan het werk in deze nieuwe winkel
  • Nummer 51 voor Albert Heijn België – Nummer 11 voor de ondernemer
Deze ochtend ging Albert Heijn in Shopping Pajot open. Met de winkel in Sint-Pieters-Leeuw verstevigt Albert Heijn haar aanwezigheid in de Brusselse rand. Albert Heijn is geen supermarkt als de anderen. Dat weten lokale fans die duidelijk lieten weten op sociale media: we hebben er zin in. In Sint-Pieters-Leeuw pakt Albert Heijn uit met een verrassend aanbod (met extra veel vers) tegen messcherpe prijzen én persoonlijke service.

“We geloven in dit merk. Het is onze 11e winkel: dat zegt genoeg,” zegt ondernemer Jan Peeters. “De waarden van Albert Heijn sluiten perfect aan bij de vier kernwaarden van ons familiebedrijf: vers, bewust lokaal en persoonlijk. We brengen een bijzondere supermarkt naar Sint-Pieters-Leeuw, daar zijn wij van overtuigd. Niemand anders combineert scherpe prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service zo sterk als Albert Heijn.”

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “De prijzen van Albert Heijn worden -vandaag meer dan ooit- bijzonder gewaardeerd door onze klanten. Onze producten zijn altijd laaggeprijsd. Daarnaast pakken we uit met superpromoties, die wij Bonusacties noemen. Met onze Prijsfavorieten bieden we 1000 topproducten aan voor de allerlaagste prijs. Die combinatie maakt winkelen bij Albert Heijn prettig en bijzonder voordelig.”

Ook extra veel vers bij Albert Heijn in Sint-Pieters-Leeuw. Albert Heijn staat voor lekkere, verse producten. Ook Sint-Pieters-Leeuw pakt uit met extra veel vers. Het rijke assortiment van verse producten vind je op verschillende plekken in de winkel: in de bakkerij, op de afdeling verse maaltijden en salades, bij de groenten en het fruit, bij de bloemen en planten. In de winkel vind je ook een ruime keuze aan verse producten voor bij het ontbijt, de lunch of de borrel.

De ’straffe prijzen’ van Albert Heijn. In de Bonusfolder vinden klanten elke week de strafste aanbiedingen van Vlaanderen. Daarnaast pakt Albert Heijn het hele jaar door uit met Prijsfavorieten. Dat zijn meer dan 1000 topproducten voor de allerlaagste prijs. Albert Heijn heeft Prijsfavorieten in alle categorieën: van groenten en fruit, tot koekjes, noten, en schoonmaakmiddelen. Ze zijn makkelijk te vinden in de winkel, want klanten herkennen ze aan het logo met het blauwe duimpje.

De ambitie van Albert Heijn België. In februari opende Albert Heijn België de 50e winkel in Maasmechelen. Ook in deze bijzondere tijden gaat het netwerk nog flink groeien: de komende jaren we mikken op 100 winkels in totaal. Ook in 2020 staat er nog een mooie reeks winkelopeningen gepland. Zo willen we het lekkere van Albert Heijn naar Vlaanderen en de Brusselse rand brengen.

Albert Heijn Sint-Pieters-Leeuw praktisch:
Albert Heijn Sint-Pieters-Leeuw Shopping Pajot Bergensesteenweg 65
1600 Sint-Pieters-Leeuw

Openingstijden winkel:

  • Maandag: 12h-20h
  • Dinsdag-zaterdag: 8h-20h
  • Zondag: 8h –12h

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel. De Bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

---

Voor meer info of interviewaanvragen:
Ann Maes - telefoon 0477 417 092 - e-mail ann.maes@ahold.com

Contacteer ons
ann maes head of reputation Albert Heijn
ann maes head of reputation Albert Heijn
Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen