Skip to Content

Albert Heijn komt naar Westmeerbeek met een mix van extra veel vers, een verrassend assortiment en scherpe prijzen

In La Corbeille in Westmeerbeek kan je -eindelijk- je (winkel)mand vullen

Albert Heijn opende vandaag de deuren in Westmeerbeek (om 8h). De komst van de ruime supermarkt (1500 m2) luidt een nieuwe fase in voor ‘La Corbeille’: vanaf vandaag kan er ook gewinkeld worden. Albert Heijn in Westmeerbeek is goed voor een 50-tal nieuwe jobs. Naast werkgelegenheid, brengt Albert Heijn een fantastisch aanbod naar de gemeente. Albert Heijn Westmeerbeek pakt uit met extra veel vers, een verrassend assortiment en scherpe prijzen. Dat aanbod komt onder een duurzaam dak te zitten: daarop prijken straks 1000 zonnepanelen.

  • Nieuwe werkgelegenheid: Een 50-tal mensen aan de slag in deze nieuwe winkel
  • 1000 zonnepanelen op het dak straks
  • De 52e winkel voor Albert Heijn België – Nummer 12 voor de ondernemer
  • Een nieuwe fase breekt aan voor site ‘La Corbeille’

“Niemand anders combineert scherpe prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service zo sterk als Albert Heijn,” zegt ondernemer Jan Peeters. “De waarden van Albert Heijn sluiten perfect aan bij de vier kernwaarden van ons familiebedrijf: vers, bewust lokaal en persoonlijk. We brengen een bijzondere supermarkt naar Westmeerbeek, daarvan zijn we overtuigd.”

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “De prijzen van Albert Heijn worden -vandaag meer dan ooit- bijzonder gewaardeerd door onze klanten.Onze producten zijn altijd laaggeprijsd. Daarnaast pakken we uit met superpromoties, die wij Bonusacties noemen. Met onze Prijsfavorieten bieden we 1000 topproducten aan voor de allerlaagste prijs. Die combinatie maakt winkelen bij Albert Heijn prettig en bijzonder voordelig.”

Een milieuvriendelijke supermarkt met 1000 zonnepanelen. Op het dak van Albert Heijn in Westmeerbeek prijken straks 1.000 zonnepanelen die naar verwachting minimaal 367.743 kWh per jaar produceren. Het project is goed voor een hoeveelheid energie die overeenkomt met het jaarlijks verbruik van 105 gezinnen. De installatie vermijdt 2.640 ton CO2-uitstoot over een periode van 20 jaar – gelijk aan de functie van 26 hectare bos of 52.800 bomen.

Tervia’s – de ontwikkelaar van KMO-park La Corbeille – investeert met veel enthousiasme in deze zonne-installatie omdat het perfect bijdraagt aan het duurzame karakter van de site. Zij zullen zich laten bijstaan door adviesbureau Encon uit Bilzen – dat dankzij hun kennis op vlak van duurzaamheid het project van concept tot realisatie zal begeleiden.

Extra veel vers bij Albert Heijn in Westmeerbeek. Albert Heijn staat voor lekkere, verse producten. Ook de winkel in Westmeerbeek pakt uit met extra veel vers. Het rijke assortiment van verse producten vind je op verschillende plekken in de winkel: in de bakkerij, op de afdeling verse maaltijden en salades, bij de groenten en het fruit, bij de bloemen en planten. Ook wie wat lekkers zoekt voor het ontbijt, de lunch of de borrel zit goed bij Albert Heijn in Westmeerbeek.

De ’straffe prijzen’ van Albert Heijn. In de Bonusfolder vinden klanten elke week de strafste aanbiedingen van Vlaanderen. Daarnaast pakt Albert Heijn het hele jaar door uit met Prijsfavorieten. Dat zijn meer dan 1000 topproducten voor de allerlaagste prijs. Albert Heijn heeft Prijsfavorieten in alle categorieën: van groenten en fruit, tot koekjes, noten en schoonmaakmiddelen. Ze zijn makkelijk te vinden in de winkel, want klanten herkennen ze aan het logo met het blauwe duimpje.

De ambitie van Albert Heijn België. In februari opende Albert Heijn België de 50e winkel in Maasmechelen. Deze winkel is nummer 52. Ook in deze bijzondere tijden gaat het netwerk nog flink groeien: tot 100 winkels in totaal.

Albert Heijn Westmeerbeek praktisch:

Adres: La Corbeille, Corbeillestraat 2, 2235 Westmeerbeek (Hulshout)

Openingstijden winkel:

  • Maandag: 12h-20h
  • Dinsdag-zaterdag: 8h-20h
  • Zondag: 8h –12h

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.

Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

De Bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

Contacteer ons
Arne Van Ongeval PR Bureau
Arne Van Ongeval PR Bureau
Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen