Skip to Content
Albert Heijn Vilvoorde opent de deuren

Albert Heijn Vilvoorde opent de deuren

Albert Heijn Vilvoorde pompt extra leven in 4 Fonteinen

Albert Heijn Vilvoorde opende deze ochtend om 8h de deuren aan het Broekplein in 4 Fonteinen. De ruime winkel (1400m2) is goed voor een 40-tal nieuwe werkplekken die worden ingevuld door mensen uit de buurt. De winkel nam meteen een vliegende start: er stond een mooie groep wachtenden voor de deur. Om 14h komt burgemeester Hans Bonte langs om de franchisenemers Mathieu en Gabriel Colpan te feliciteren met hun nieuwe winkel. Albert Heijn Vilvoorde zorgt voor extra leven en attractiviteit in de nieuwe, duurzame wijk die werd ontwikkeld door Matexi.

“In deze winkel pakken we uit met persoonlijke service, een verrassend assortiment én heel veel vers. Dat alles tegen Hollandse prijzen,” zeggen franchisenemers Gabriel en Mathieu Colpan. “We zijn hier opgegroeid en het is met veel goesting en trots dat we deze sterke formule naar Vilvoorde brengen. De afgelopen weken werden we vaak aangesproken over de komst van ‘dé Albert Heijn’ in Vilvoorde. In deze winkel gaan we uitpakken met de mix die Albert Heijn zo bijzonder maakt: vers, een bijzonder assortiment, service én scherpe prijzen.”

Deze winkel in Vilvoorde is voor Albert Heijn een mooie versterking in Vlaams-Brabant en de grotere Brusselse regio,” voegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België daar aan toe. “Vilvoorde is een bruisende en groeiende centrumstad waar we al langer een winkel willen openen. Deze nieuwe site heeft het allemaal: een fantastische ligging en sterke visie op gebiedsontwikkeling. Het is een gedroomde plek in Vilvoorde om te landen.”

Die stelling kan Hans Bonte, burgemeester van Vilvoorde beamen: “Met de komst van deze winkel in 4 Fonteinen komt er ongetwijfeld extra leven in dit stadsdeel. Albert Heijn is niet alleen een nieuwe speler in het Vilvoords winkelaanbod, maar ook een hefboom om van de oude vervuilde Kanaalzone een aantrekkelijk woon- en leefgebied te maken langs het water. Ik weet dat heel wat Vilvoordenaars reikhalzend uitkijken naar de komst van deze handelszaak.”

”Deze buurtwinkel op maat van onze nieuwe buurtontwikkeling past perfect in onze ambitie om van 4 Fonteinen een volwaardige buurt te maken.” Vult Business Manager Klaas Lombaert van buurtontwikkelaar Matexi aan. “Met de ontwikkeling van 4 Fonteinen zetten we vol in op duurzaamheid. Een autovrije buurt behoeft dan uiteraard ook diensten op maat van de buurt, waardoor alle in- en omwoners op wandelafstand hun inkopen kunnen doen.”

Een duurzame nieuwe buurt verdient lekker veel vers. Albert Heijn staat voor vers. Ook de winkel in Vilvoorde pakt uit met veel verse producten. Het rijke vers-assortiment vind je op verschillende plekken in de winkel: in de bakkerij, op de afdeling ‘on the go’, bij de verse maaltijden en salades, de groenten en het fruit, de bloemen en planten. Ook wie wat lekkers zoekt voor het ontbijt, de lunch of de borrel zit goed bij Albert Heijn Vilvoorde.

Razend scherpe prijzen. In de Bonusfolder (die je ook in de app kunt bekijken) vinden klanten elke week de strafste aanbiedingen van Vlaanderen. Daarnaast pakt Albert Heijn het hele jaar door uit met Prijsfavorieten. Dat zijn meer dan 1250 topproducten voor de allerlaagste prijs: van groenten en fruit, tot koekjes, noten en schoonmaakmiddelen.       Ze zijn makkelijk te vinden in de winkel, want klanten herkennen ze aan het logo met het blauwe duimpje.

Nummer 63 voor Albert Heijn België in 2021. Deze 63e winkel is de tweede Albert Heijn voor de broers-franchisenemers Mathieu en Gabriel Colpan. Eerder dit jaar ging onder de vleugels van Gabriel Colpan een Albert Heijn winkel in Merchtem open.

Het winkelnetwerk van Albert Heijn gaat ook dit jaar nog stevig groeien: de ambitie ligt op 100 winkels. Vandaag opent nog een andere nieuwe winkel de deuren. In Merksem (Antwerpen) gaat ook een nieuwe Albert Heijn supermarkt open.

Albert Heijn Vilvoorde praktisch:

 • Adres: Albert Heijn – Schaarbeeklei 344, 1800 Vilvoorde
 • Openingstijden winkel:
  • Maandag:13h-20h
  • Dinsdag-zaterdag: 8h-20h
  • Zondag: 8h-13h
 • AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
 • Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
 • De Bonusfolder is beschikbaar via de Albert Heijn België app en op www.ah.be/bonus

Onze winkel opent de deuren met strikt respect voor de coronaregels.

Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen