Skip to Content

Grote drukte bij opening Albert Heijn Oostende

extra veel vers in de winkel, 732 zonnepanelen op het dak

Albert Heijn opende deze ochtend de winkel op de Torhoutsesteenweg 541 in Oostende. Er stonden heel wat wachtenden voor de deur en zorgde voor grote drukte. De nieuwe winkel van Albert Heijn in Oostende heeft oog voor het milieu. Op het dak prijken 732 zonnepanelen die naar verwachting minimaal 203.309 kWh per jaar produceren. De winkel creëert ook heel wat nieuwe arbeidsplaatsen in de buurt. Zo’n 40 mensen gaan er aan de slag. Burgemeester Tommelein knipte mee het lintje.

Franchisenemers Wim Fierens en Michel Deman: We zijn ontzettend blij om op deze toplocatie te openen. Dat Albert Heijn werkt aan de kust, hebben we ervaren in onze winkel in Knokke-Heist. In Oostende pakken we vanaf vandaag uit met extra veel vers en veel aandacht voor onze klanten. We geloven 200% dat de succesformule van Albert Heijn ook in Oostende aanslaat: Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service.”

 Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “Deze winkel is een mooie versterking in West-Vlaanderen. We zijn er een geliefd merk geworden en de West-Vlaming ziet ons graag komen. Oostende is een draaischijf in de regio en we keken al lang uit naar een winkel in deze stad aan zee. Deze winkel is een ‘proof point’ dat Albert Heijn actief doorpakt in vers en duurzaamheid.”

Onafhankelijk energiebureau Encon uit Bilzen realiseerde het project rond de zonnepanelen van A tot Z. Zij berekenden de positieve milieu-impact. Robin Bruninx, gedelegeerd bestuurder bij Encon: “Het project is goed voor een hoeveelheid energie die overeenkomt met het jaarlijks verbruik van 58 gezinnen. De installatie vermijdt 1.464 ton CO2-uitstoot over een periode van 20 jaar – gelijk aan de functie van 7 hectare bos of 3.500 bomen. De zonnepanelen zullen zo’n 34% van het totale energieverbruik van de winkel produceren.”

Albert Heijn in Oostende pakt uit met ‘extra veel vers’. Albert Heijn wil gekend zijn voor lekkere, verse producten. Daarom biedt Albert Heijn in alle nieuwe winkels nog meer vers, gemak en voordeel aan. Ook in Oostende vind je een extra grote verswereld. Dat rijke assortiment van verse producten vind je op verschillende plekken in de winkel:

  • Op de afdeling groenten, fruit, bloemen en planten
  • In de bakkerij
  • In de markthal: daar vind je lekkers voor bij het ontbijt, de lunch of de borrel
  • Op de afdeling verse maaltijden en salades

De ambitie van Albert Heijn België. In januari werd bekend dat Albert Heijn België 30 tot 50 nieuwe winkels gaat openen in de komende jaren. Daarmee verdubbelt Albert Heijn het winkelpark, dat sinds vandaag 48 winkels telt. Er opent later dit jaar nog een nieuwe winkel in Wijnegem Shopping. Ook die winkel pakt uit met extra veel vers.

Albert Heijn Oostende praktisch: Albert Heijn Oostende,  Torhoutsesteenweg 541

  • Openingstijden in de maand december: alle dagen open van 8u tot 20 (25 december en 1 januari gesloten / 24 en 31 december open tot 17u00)
  • Openingstijden vanaf januari: maandag – zaterdag: 8u00 – 20u00 / zondag: 08u00 – 13u00

AH bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.

Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

Contacteer ons
Ann Maes HEAD OF REPUTATION, Albert Heijn
Ann Maes HEAD OF REPUTATION, Albert Heijn
Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen