Skip to Content

Heropening Albert Heijn Beveren trekt veel volk

Albert Heijn met extra veel vers assortiment opent de deuren na razendsnelle verbouwing

Vandaag om 12h ging Albert Heijn in Beveren weer open. Er stonden veel mensen te wachten die als eerste (en geheel volgens de corona-maatregelen) de nieuwe winkel mochten ontdekken. De winkel sloot heel even de deuren om er nog lekkerder op te worden. In de vernieuwde winkel komt ‘extra veel vers’ en technologie bij elkaar. Zo geven we veel meer ruimte aan onze versproducten en introduceren we ‘dry misting’. Daardoor blijven groenten en fruit lekker vers. Verder pakt Albert Heijn in Beveren ook uit met zelfscan en heel wat andere extra's

Albert Heijn wil gekend zijn voor lekkere, verse producten. Daarom biedt Albert Heijn vanaf nu in alle nieuwe winkels nog meer vers assortiment, gemak en voordeel aan. Ook in de vernieuwde winkel in Beveren vind je een extra grote verswereld. Dat rijke assortiment van verse producten vind je op verschillende plekken in de winkel:

  • Op de afdeling groenten, fruit, bloemen en planten
  • In de bakkerij
  • In de markthal: daar vind je lekkers voor bij het ontbijt, de lunch of de borrel
  • Op de afdeling verse maaltijden en salades

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn in België: “Wij geloven dat lekker vers eten bijdraagt aan een beter leven voor iedereen. Daarom versterken wij ons assortiment in al onze verscategorieën. Die focus op vers past perfect bij ons DNA: we zijn de buurtwinkel waar je graag een paar keer per week langskomt.”

Nu ook zelfscan in Beveren

Zelfscannen is een slimme manier van boodschappen doen. Met behulp van een scanner, scan je zelf je boodschappen, en dat biedt veel voordelen. Niet meer in de rij voor de kassa. Boodschappen direct inpakken tijdens het winkelen. Altijd inzicht in je voordeel en het te betalen bedrag.

Zelfscannen is beschikbaar voor iedereen met een geldige Bonuskaart. Uiteraard blijven er ook gewone kassa’s in Beveren. Heel wat klanten vinden dat de fijnste manier van afrekenen.

Dry misting

Ook dry-misting doet vandaag bij Albert Heijn Beveren de intrede. De nevel van dry misting verhoogt de luchtvochtigheid en heeft een koelend effect. Door de nevel blijven producten langer vers en houdbaar, zelfs artikelen die in plastic verpakt zitten! De nevel zelf bestaat enkel uit water. Door middel van een waterfilter en een automatisch spoelsysteem zorgen we dat er altijd nevel wordt uitgeblazen die veilig is voor groente en fruit.

 

 

 

Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen