Langverwachte Albert Heijn in Schilde opent zijn deuren

Een gezellige buurtwinkel met heerlijk veel vers

Albert Heijn Schilde opende vandaag de deuren om 8 uur. Franchisenemer Pieter-Jan Vaes -gekend van de succesvolle Albert Heijn-winkel op de Bredabaan in Merksem- neemt de gezellige buurtwinkel op de Turnhoutsebaan voor zijn rekening. In het ruime pand (1.540 m2) worden de unieke troeven van Albert Heijn uitgespeeld: een mix van Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service. Albert Heijn Schilde speelt voluit de kaart van ‘vers’ tegen scherpe prijzen. De winkel is goed voor een 40-tal nieuwe jobs.

Een fijne winkel vol verse voeding - vlot bereikbaar voor iedereen. “De Schildenaar heeft heel veel zin in Albert Heijn. Op onze burendag afgelopen weekend mochten we al heel wat bezoekers verwelkomen. Die maakten zo kennis met onze grote winkel in opbouw. Hun reacties waren ronduit enthousiast,” zegt franchisenemer Pieter-Jan Vaes. “We brengen met deze Albert Heijneen gezellige buurtwinkel naar Schilde met een zeer ruim gamma aan verse kwaliteitsproducten en unieke voordelen. Elke dag zetten wij in op scherpe prijzen en mooie promoties. Daar zijn klanten echt naar op zoek. Onze ruime parking maakt parkeren naast de winkel bijzonder gemakkelijk. Voor fietsers is er een overdekte fietsenstalling.”

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België is trots op deze 71ste winkel: “We zijn op dreef. Dit is niet alleen onze zesde winkelopening dit jaar, maar ook de tweede winkel voor franchisenemer Pieter-Jan Vaes. Ondernemers die ‘nog meer’ willen ondernemen met Albert Heijn zien we als een groot compliment. Het is een bevestiging dat onze bewezen winkelformule ook een winstgevend ondernemersverhaal is.” ​ ​

Elke dag lekker veel vers. Albert Heijn Schilde gaat voluit voor vers. Het rijke vers-assortiment vind je op verschillende plekken in de winkel: in de bakkerij, bij de verse maaltijden en salades, op de afdeling groenten en fruit, bij de bloemen en planten... Ook wie wat lekkers zoekt voor ontbijt, lunch of borrel zit goed bij Albert Heijn Schilde. Graag plantaardige voeding? Dat komt goed uit, want dat aanbod is bijzonder breed en gevarieerd. Zin in iets lekkers uit de regio? Kijk dan eens in de bierrayon. Brouwerij Westmalle kreeg er extra veel ruimte met ook exclusieve cadeauverpakkingen en 75cl flessen.

Medewerkers die een ‘gekend gezicht’ zijn. De winkel in Schilde stelt 40 nieuwe mensen te werk. Voor de werving ging Pieter-Jan Vaes op zoek in de brede regio rond Schilde: “We vinden lokale verankering en dienstverlening belangrijk. Buren die naar onze winkel komen, vinden het fijn dat ze daar bekende gezichten ontmoeten tussen de medewerkers. We zijn trots op dit nieuwe team dat vanaf morgen elke dag paraat staat – ook op zondagochtend.”

Nummer 71 voor Albert Heijn België. Deze 71ste-winkel onderstreept de ambitie van Albert Heijn België: Vlaanderen blauw kleuren met een mix van 100 fysieke winkels en thuislevering. Deze winkelopening is nummer 6 in 2022. Het is de tweede winkel voor franchisenemer Pieter-Jan Vaes. Hij is ook de drijvende kracht achter de succesvolle winkel op de Bredabaan in Merksem.

Albert HeijnSchilde praktisch:

 • Adres: AH Turnhoutsebaan, Turnhoutsebaan 411, 2970 Schilde
 • Openingstijden winkel:
  • Maandag: 12-20 uur
  • Van dinsdag tot zaterdag: 8–20 uur
  • Zondag: 8–12 uur
 • AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
 • Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
 • De Bonusfolder is beschikbaar viade app van Albert Heijn België en op www.ah.be/bonus

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.