Skip to Content

Meer dan 7500 traktaties vandaag in Roeselare voor ouderen en verzorgenden

Albert Heijn Rumbeke viert openingsweek op een warme manier

Vandaag worden 7500 ouderen en verzorgenden in Roeselare verwend met lekkere chocolade. De traktatie komt van Albert Heijn Rumbeke, die deze week woensdag de deuren opende. In 10 woon-zorgcomplexen / verzorgingstehuizen en in AZ Delta werd het lekkers uitgedeeld. Met voor iedereen een welgemeende kaart erbij: u bent goud waard. 

Ondernemer Jean-Paul Fraeyman viert op deze manier de opening van zijn gloednieuwe winkel in Rumbeke. "Deze mensen verdienen een vriendelijke attentie. Het is geen makkelijke tijd voor hen. Met deze traktatie kunnen we laten weten: we vergeten jullie niet, jullie zijn goud waard."

De traktatie viel in de smaak. 350 manden (met chocoladerepen voor in de medewerkersruimte) en 7500 individuele (grote) chocoladerepen met kaart werden smakelijk en met veel enthousiasme ontvangen.

Op deze plekken werd de chocolade uitgedeeld: AZ Delta (alle sites), De Waterdam, Ter Berken, Sint-Henricus, De Hovenier, Vincenthoeve, Westerlinde, De Zilverberg, De Oever, Ter Linde, Sint Vincentius Rustoord.

 

 

 

Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen