Skip to Content

Tweede winkel voor Albert Heijn in Roeselare

Albert Heijn komt naar R.Plaza in Rumbeke met een verrassend assortiment, Hollandse prijzen en persoonlijke service

Deze ochtend om 8h gingen de deuren open van de gloednieuwe Albert Heijn Rumbeke. De nieuwe winkel maakt deel uit van R.Plaza en luidt een nieuwe fase in voor de site. Het is een ruime winkel geworden (1500 m2) waar een verrassend assortiment, Hollandse prijzen (hele scherpe dus) en persoonlijke service hand in hand gaan. Albert Heijn Rumbeke is goed voor een 40-tal nieuwe jobs. Het is de tweede winkel van Albert Heijn in Roeselare. Beide winkels worden uitgebaat door ondernemer Jean-Paul Fraeyman.  

“Niemand anders combineert scherpe prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service zo sterk als Albert Heijn. We brengen die succesvolle propositie nu ook naar een ander deel van de stad,” zegt ondernemer Jean-Paul Fraeyman. “Onze winkel op de Brugsesteenweg in Roeselare is een echte centrumwinkel. Met de nieuwe winkel in Rumbeke mikken we op andere bezoekers. De site is daarvoor perfect gelegen. Albert Heijn Rumbeke is makkelijk bereikbaar met de wagen. De winkel is ingebed op de fantastische site van R.Plaza en staat pal naast een woonwijk die in volle ontwikkeling is. Ook het nabijgelegen ziekenhuis is een echte troef.” 

Katleen Spriet, managing director van projectontwikkelaar Steenoven: “Steenoven wil steeds op een duurzame, kwalitatieve manier omgaan met de schaars wordende ruimte door bijvoorbeeld diverse functies te combineren. Zo hadden we voor R.Plaza van meet af aan een unieke mix van werken, winkelen, ontspannen én verblijven in gedachten. Dat we vandaag Albert Heijn mogen verwelkomen, stemt ons dan ook bijzonder tevreden en onderstreept nogmaals onze ambitie om van R.Plaza een echt bruisende en toekomstgerichte site te maken."

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “De prijzen van Albert Heijn worden -vandaag meer dan ooit- bijzonder gewaardeerd door onze klanten. Onze producten zijn altijd laaggeprijsd. Daarnaast pakken we uit met superpromoties, die wij Bonusacties noemen. Met onze Prijsfavorieten bieden we 1200 topproducten aan voor de allerlaagste prijs. Die combinatie maakt winkelen bij Albert Heijn prettig en bijzonder voordelig.”

Ook lekker veel vers bij Albert Heijn in Rumbeke Albert Heijn staat voor veel verse producten. Ook de winkel in Rumbeke pakt uit met extra veel vers. Het rijke assortiment van verse producten vind je op verschillende plekken in de winkel: in de bakkerij, op de afdeling verse maaltijden en salades, bij de groenten en het fruit, bij de bloemen en plantenOok wie wat lekkers zoekt voor het ontbijt, de lunch of de borrel zit goed bij Albert Heijn in Rumbeke. 

De ’straffe prijzen’ van Albert Heijn. In de Bonusfolder vinden klanten elke week de strafste aanbiedingen van Vlaanderen. Daarnaast pakt Albert Heijn het hele jaar door uit met Prijsfavorieten. Dat zijn meer dan 1200 topproducten voor de allerlaagste prijs. Albert Heijn heeft Prijsfavorieten in alle categorieën: van groenten en fruit, tot koekjes, noten en schoonmaakmiddelen. Ze zijn makkelijk te vinden in de winkel, want klanten herkennen ze aan het logo met het blauwe duimpje.

De ambitie van Albert Heijn België. Dit is de 56e winkel voor Albert Heijn in België. Albert Heijn is ambitieus: ook in deze bijzondere tijden gaat het netwerk nog flink groeien: tot 100 winkels in totaal.

Albert Heijn Rumbeke praktisch:

Adres: Koestraat 177, 8800 Rumbeke

Openingstijden winkel: 

  • Maandag: 12h-20h
  • Dinsdag-zaterdag: 8h-20h
  • Zondag: 8h –12h

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.

Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

De Bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus en ook via de app van Albert Heijn België. Meer informatie op www.ah.be/over-ah/app. De app kan je downloaden via de App Store (iPhone of iPad) of Google Play (Android).

 

Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen