Veel vroege klanten voor nieuwe Albert Heijn op de Elisabethlaan in Berchem

Eerste winkelopening van 2022 luidt groeispurt in voor Albert Heijn België

Vandaag openen franchisenemers Jan Peeters, Wim Peeters en Mathé Heeren een nieuwe winkel voor Albert Heijn. Het is de eerste winkelopening van 2022 voor Albert Heijn België en meteen een bijzondere. Door de integratie van een glazen serre aan de ingang is de winkel een architecturaal pareltje.  

Dit wordt een winkel voor al je dagelijkse én bijzondere boodschappen. “In deze buurt wonen heel wat rasechte Albert Heijn fans. Voor hen -en voor iedereen die ons nog niet kent- bouwden we deze prachtige buurtwinkel van 1600m2,” zegt franchisenemer Jan Peeters. “In deze Albert Heijn gaan herkenning én verkenning hand in hand. We pakken in onze winkel niet alleen uit met al het verrassende van Albert Heijn, maar ook met mooie producten van eigen bodem. Het is de ideale plek voor al hun dagelijkse én bijzondere boodschappen.”

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België: “Deze winkel is onze 66e winkel in België en de eerste die we openen in 2022. Met deze winkelopening laten we zien waar we goed in zijn: we zijn een buurtwinkel waar Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service hand in hand gaan. We zijn goed op koers om onze ambitie van 100 winkels waar te maken. Deze winkel is de eerste in een reeks van 5 in 5 weken.”

Een sterk team. Albert Heijn Berchem Elisabethlaan is een project van franchisenemers Jan Peeters, Wim Peeters en Mathé Heeren. Samen met een 60-tal medewerkers zetten ze de schouders onder de winkel. Supermarktmanager Laura Lauwers en assistent manager Marjolein Jacobs nemen de dagelijkse leiding voor hun rekening. Buren herkennen straks heel wat bekende gezichten onder de medewerkers.

Ook in Berchem razend scherpe prijzen. Albert Heijn is gekend om razend scherpe prijzen. Ook bij deze Albert Heijn mag je die verwachten. Prijzen bij Albert Heijn zijn altijd competitief. Daarnaast pakt de winkel ook elke week uit met promoties van formaat. Die vinden klanten in de Bonusrekken in de winkel én in de Bonusfolder die vanaf nu elke week in de bus valt. Ook in de app van Albert Heijn België zijn de Bonuspromoties te bekijken.

Daarnaast pakt Albert Heijn ook het hele jaar door uit met Prijsfavorieten. Dat zijn meer dan 1500 topproducten voor de allerlaagste prijs: van groenten en fruit, tot koekjes, noten en schoonmaakmiddelen. Ze zijn makkelijk te vinden in de winkel, want klanten herkennen ze aan het logo met het blauwe duimpje.

Een ruim zelfscanplein maakt het mogelijk om zelf de touwtjes in handen te nemen. Je kan je er je boodschappen zelf scannen na het winkelen. Bij Albert Heijn Elisabethlaan kan je terwijl je winkelt je boodschappen scannen met je eigen mobiele telefoon of een handscanner. Betalen doe je daarna aan het zelfscanplein. Op zoek naar informatie en inspiratie? Digitale schermen doorheen de winkel informeren je over producten en geven maaltijdinspiratie.

  • Albert Heijn, Elisabethlaan 214, 2600 Berchem 
  • Open van 8h tot 20h (di-za) / ma: 12h tot 20h / zo 8h tot 12h

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.