Skip to Content

“We worden de eerste succesvolle supermarkt op deze plek: alles zit juist voor deze winkel.”

Albert Heijn in ‘Wijnegem Shop Eat Enjoy’ open

  • 175 exclusieve, ondergrondse parkeerplaatsen– directe toegang tot de winkel
  • Een winkel met extra veel vers – in combinatie met Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service
  • 40-tal mensen aan het werk in deze winkel
‘Wijnegem Shop Eat Enjoy’ heeft vanaf vandaag opnieuw alles. Albert Heijn opent er vandaag een nieuwe vestiging en wordt daarmee de enige supermarkt op de site. De winkel in Wijnegem ‘Shop Eat Enjoy’ is de 49ste voor Albert Heijn in België. Dat wordt gevierd en daar is een goede reden voor.

We hebben 175 exclusieve, ondergrondse parkeerplaatsen. Die geven direct toegang tot onze winkel – want ze zitten er pal onder. Zo kunnen we onze klanten in de winkel én op de parking een fantastische ervaring geven. Dat deed geen enkele supermarkt ons voor op deze plek," zegt Jan Peeters van de ondernemersgroep achter dit verhaal. “We durven vandaag hardop zeggen dat deze winkel de eerste succesvolle supermarkt wordt op deze site. Het bewezen concept van Albert Heijn België en de exclusieve parkeerplaatsen worden de succesingrediënten van dit verhaal.”

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “Dit is de derde winkel die we openen in een maand tijd. Ook vandaag weer voelen we dat de Vlaming ons diep in het hart gesloten heeft. Onze bewezen succesformule slaat aan. Vlaanderen wil met ons ondernemen, bij ons werken, bij ons winkelen. Albert Heijn ‘Wijnegem Shop Eat Enjoy’ laat dat in al zijn kracht nog eens zien. Daar zijn we ongelooflijk blij mee.”

Albert Heijn in ‘Wijnegem Shop Eat Enjoy’ pakt uit met ‘extra veel vers’. Albert Heijn wil gekend zijn voor lekkere, verse producten. Daarom biedt Albert Heijn in alle nieuwe winkels nog meer vers, gemak en voordeel aan. Ook in Wijnegem vind je een extra grote verswereld. Dat rijke assortiment van verse producten vind je op verschillende plekken in de winkel: op de afdeling verse maaltijden en salades, op de afdeling groenten/fruit/bloemen & planten. In de bakkerij. In de markthal vind je een ruime keuze aan lekkers voor bij het ontbijt, de lunch of de borrel.

De ambitie van Albert Heijn België. In januari 2019 werd bekend dat Albert Heijn België 30 tot 50 nieuwe winkels gaat openen in de komende jaren. Daarmee verdubbelt Albert Heijn het winkelpark, dat sinds vandaag 49 winkels telt. Ook in 2020 heeft Albert Heijn een mooie reeks winkelopeningen gepland.

De winkel in ‘Wijnegem Shop Eat Enjoy’ is een project van een sterke ondernemersgroep. De schouders onder deze groep zijn Jan en Wim Peeters (Peeters-Govers Groep) en Mathé Heeren (Heeren Group).

Albert Heijn Wijnegem Shop Eat Enjoy praktisch: Albert Heijn Wijnegem Shop Eat Enjoy – Turnhoutsebaan 5 – ingang 10

Openingstijden winkel:

  • Maandag: 13u00-20u00
  • Dinsdag - zaterdag: 8u00 – 20u00 (vrijdag open tot 21u00)
  • Zondag: 08u00 – 13u00

Bijzondere openingstijden in de maand december/januari:

  • 24 december: 8u00 – 17u00
  • 25 december: gesloten
  • 31 december: 8u00 – 17u00
  • 1 januari: gesloten

AH bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie. Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel. De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

Contacteer ons
Ann Maes head of reputation
Ann Maes head of reputation
Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen