Skip to Content

WE’RE BACK!

Albert Heijn opent (opnieuw) op de Groenplaats in Antwerpen

“We zijn terug”. Na drie jaar afwezigheid keert Albert Heijn terug naar de Groenplaats in Antwerpen. De opening morgen (28 oktober om 8h) wordt een terugkeer in stijl. De nieuwe winkel komt te zitten in het oude postgebouw: het mooiste pand op de iconische Groenplaats in Antwerpen. “Deze plek is dé perfecte locatie voor buurtbewoners die lekker en voordelig willen winkelen en passanten die ‘on the go’ wat nodig hebben” klinkt het bij de familie Khan. Zij zijn de ondernemersfamilie die de winkel uitbaat. De winkel is elke dag tussen 8 en 20h open.

“We kennen deze buurt heel goed: we baten al jaren een doe-het-zelf zaak uit in de Nationalestraat. Toen we hoorden dat deze locatie vrijkwam, was ons besluit snel genomen: hier willen wij een Albert Heijn openen. We kennen de winkelformule door en door, want we staan al even aan het roer van de succesvolle Albert Heijn winkel in Lokeren,” zegt de familie Khan. “We zijn ervan overtuigd dat buren en passanten zin hebben in Albert Heijn. Niemand anders combineert een verrassend assortiment, topservice en hele scherpe prijzen zo goed als Albert Heijn.”

“Ik vind het fantastisch dat we kunnen terugkeren naar deze toplocatie in het hart van Antwerpen,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “Albert Heijn Groenplaats onderstreept het succesparcours van onze formule. Al onze winkels doen het goed, we groeien fors, onze medewerkers werken graag bij ons én de Vlaming omarmt onze formule. We werden vorige maand door de consument uitgeroepen tot meest gewaardeerde supermarkt van Vlaanderen (GfK onderzoek). Dat is een fantastisch compliment waaraan we elke dag opnieuw werken.”  

Scherpe prijzen, lekker veel vers en een fantastisch ‘on the go’ aanbod. Albert Heijn Groenplaats wil dé winkelplek worden voor buren en passanten. Naast een breed assortiment met extra veel vers tegen hele scherpe prijzen, pakt de winkel uit met een mooi ‘on the go’ aanbod. Dat komt net naast de ingang te liggen. Op het menu staan koffie, warme snacks, tosti’s (zo noemen wij onze croque monsieur :-), slaatjes en verse sushi. Twee keer per dag pakt Albert Heijn Groenplaats uit met een Happy Hour. Tussen 8-10h en 15h-17h kan je er koffie en thee kopen tegen de vlijmscherpe prijs van 1€.

Iedereen feest mee. Deze bijzondere opening verdient een opgemerkte (corona-proof)  aftrap. Van woensdag 28 oktober tot en met vrijdag 30 oktober pakt Albert Heijn uit met twee leuke acties. De eerste is een ‘mini postkantoor’. Drie dagen lang kunnen klanten gratis postkaarten versturen vanuit de winkel. Het is een knipoog naar het grootse verleden van het pand. Er worden in diezelfde periode op en rond de Groenplaats ook winkelmandjes verstopt. Wie ze naar de winkel terugbrengt krijgt een tegoedbon ter waarde van 20 euro. Klinkt deze actie bekend? Groot gelijk. Met deze 'mandjesactie' kondigden we heel wat jaren geleden onze komst naar de Groenplaats aan.

Lekker veel vers in het hart van de stad. Albert Heijn staat voor vers. Ook de winkel op de Groenplaats pakt uit met veel vers. Het rijke assortiment van versproducten vind je op verschillende plekken in de winkel: in de bakkerij, op de afdeling ‘on the go’, bij de verse maaltijden en salades, de groenten en het fruit, de bloemen en planten. Ook wie wat lekkers zoekt voor het ontbijt, de lunch of de borrel zit goed bij Albert Heijn Groenplaats.

Razend scherpe prijzen. In de Bonusfolder (die je in de app kunt bekijken) vinden klanten elke week de strafste aanbiedingen van Vlaanderen. Daarnaast pakt Albert Heijn het hele jaar door uit met Prijsfavorieten. Dat zijn meer dan 1200 topproducten voor de allerlaagste prijs: van groenten en fruit, tot koekjes, noten en schoonmaakmiddelen. Ze zijn makkelijk te vinden in de winkel, want klanten herkennen ze aan het logo met het blauwe duimpje.

De ambitie van Albert Heijn België. Albert Heijn gaat voor 100 winkels in Vlaanderen. In februari 2020 opende Albert Heijn België de 50e winkel in Maasmechelen. De winkel op de Groenplaats is nummer 54.

Albert Heijn Groenplaats praktisch:

  • Adres: Albert Heijn, Groenplaats 43 (oude postgebouw), 1000 Antwerpen
  • Openingstijden winkel (elke dag van de week): 8h-20h
  • Gratis parkeren (1h) in parking Groenplaats: vanaf een aankoop van 30€
  • AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
  • Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
  • De Bonusfolder is beschikbaar via de Albert Heijn België app en op www.ah.be/bonus
  • 1300 m2 met lekker veel vers en een fantastisch ‘on the go’ aanbod

Voetnoot 1: in 2017 moest de voormalige Albert Heijn winkel sluiten na de fusie tussen Ahold en Delhaize. De mededingingsauthoriteit verplichtte Albert Heijn om een aantal winkels af te stoten in gebieden waar de groepering Albert Heijn-Delhaize te sterk zou komen te staan.

Onze winkel opent de deuren met strikt respect van de coronaregels.

 

Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn België gaan persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn België
Karel Oomsstraat 47 K, 2018 Antwerpen